BIBLIOTEK KVARTALET

3 KAPITTEL – 25 av 26 SOLGT

OM PROSJEKTET

25 av 26 solgt
12 familieleiligheter
14 kompakte leiligheter
LAST NED PROSPEKT

I Bibliotek Kvartalet bor du høyt og solrikt og har det aller meste av det du måtte ha behov for rett utenfor stuedøren. Biblioteket blir som et kulturhus å regne med arrangementer og et naturlig samlingspunkt for det nysgjerrige mennesket. Med Bibliotek Kvartalet fortsetter den solide utviklingen av Holmestrand Sentrum som allerede har foregått i flere år.

LEILIGHETER TIL SALGS

OM LEILIGHETENE

Alle leilighetene får gode lysforhold med hver sin unike plassering. Alle får hver sin unike utsikt over Holmestrand, sjøen og innseilingen til Oslo, avhengig av plassering i bygget. Oppover i etasjene finner man de virkelig unike perlene.

Interiøret i Bibliotek Kvartalet har et tidløst og moderne preg. De vil få et helhetlig interiørkonsept med valgmuligheter i prosessen. Med de tidsriktige fargene og valgte materialer vil man enkelt kunne tilpasse boligen til kundens personlige smak.

Integrerte hvitevarer inngår selvfølgelig. Her kan du virkelig flytte rett inn til din drømmeleilighet i Holmestrand.

Husk også at når man kjøper ny bolig, eller en under oppføring, beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien. Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger. Det gis også en lovfestet garanti på 5 år, samtidig som man får en topp moderne bolig med lave vedlikeholds- og fyringsutgifter.

KVALITETER DU LEVER GODT MED!

– Unik utsikt mot sjøen

– Store balkonger

– Egen takterrase del

– Moderne og god standard

– 24-156 m2 leiligheter